lijnred
Afgelopen week hebben we een tweetal nieuwe stagiaires van de Gilde Opleidingen mogen verwelkomen, we wensen Bram en Lucas veel succes en leerzame weken bij Transvenlo!

IMG 7328 2

Met trots kondigen wij aan dat Transvenlo en Stichting Kidzbase de handen ineen slaan.
De Stichting Kidzbase heeft als doel om kinderen te helpen, die niet de kans krijgen normaal op te groeien in hun eigen gezin.
Door middel van sponsorgelden draagt Transvenlo hier een steentje aan bij.
Ieder kind verdient een kans in deze maatschappij.
Gedurende het jaar koppelen we hier een aantal activiteiten aan.

Blijf ons volgen op social media voor meer informatie!

Logo-KidzBase-Geel-klein

image1
Afgelopen week heeft de Care4Kids Foundation een cheque uitgereikt aan Stichting Kinderen van de Voedselbank. Dankzij veel sponsors en de inzet van veel vrijwilligers heeft de Care4Kids Foundation een fantastisch bedrag van €5.500,- opgehaald.

Dit bedrag wordt gespendeerd aan kledingpakketten voor kansarme kinderen in de gemeente Venlo.

Stichting Kinderen van de Voedselbank zet zich in voor kinderen waarvan de ouders aangesloten zijn bij de voedselbank. ( www.stichtingkinderenvandevoedselbank.nl )

Hierbij willen we nogmaals vermelden dat de Care4Kids Foundation in het bezit is van de ANBI status. Dit houdt in dat uw gift als aftrekpost beschouwd mag worden.   

Care4kids cheque
Aanstaande woensdag 13 januari zal Marc Lammers acte de présence geven in Theater de Maaspoort te Venlo. Marc Lammers heeft naam gemaakt als bondscoach van het Nederlands dames hockey team waarmee Marc Lammers in 2008 Olympisch goud behaalde in Beijing.  Deze avond, mede georganiseerd door Transvenlo en geïnspireerd op het boek ‘Yes een crisis’ van Marc Lammers, zal in het teken staan van het inspireren en motiveren van relaties en werknemers. 
marclammers