lijnred
De Maaspoort Theater & Events, Hafkamp Gerechtsdeurwaarders en Transvenlo organiseren begin 2018 voor het 3e jaar op rij een avondvullende voorstelling in de Maaspoort. Na het succes van Marc Lammers en Joseph Oubelkas zal dit jaar Patrick van Veen zijn opwachting maken in Venlo. Bestel nu kaarten voor deze inspirerende lezing!

Patrick van Veen Maaspoort 2018
Afgelopen week hebben we een tweetal nieuwe stagiaires van de Gilde Opleidingen mogen verwelkomen, we wensen Bram en Lucas veel succes en leerzame weken bij Transvenlo!

IMG 7328 2

Met trots kondigen wij aan dat Transvenlo en Stichting Kidzbase de handen ineen slaan.
De Stichting Kidzbase heeft als doel om kinderen te helpen, die niet de kans krijgen normaal op te groeien in hun eigen gezin.
Door middel van sponsorgelden draagt Transvenlo hier een steentje aan bij.
Ieder kind verdient een kans in deze maatschappij.
Gedurende het jaar koppelen we hier een aantal activiteiten aan.

Blijf ons volgen op social media voor meer informatie!

Logo-KidzBase-Geel-klein

image1
Afgelopen week heeft de Care4Kids Foundation een cheque uitgereikt aan Stichting Kinderen van de Voedselbank. Dankzij veel sponsors en de inzet van veel vrijwilligers heeft de Care4Kids Foundation een fantastisch bedrag van €5.500,- opgehaald.

Dit bedrag wordt gespendeerd aan kledingpakketten voor kansarme kinderen in de gemeente Venlo.

Stichting Kinderen van de Voedselbank zet zich in voor kinderen waarvan de ouders aangesloten zijn bij de voedselbank. ( www.stichtingkinderenvandevoedselbank.nl )

Hierbij willen we nogmaals vermelden dat de Care4Kids Foundation in het bezit is van de ANBI status. Dit houdt in dat uw gift als aftrekpost beschouwd mag worden.   

Care4kids cheque