E-world

Transvenlo

E-world

In het huidige digitale tijdperk is het ondenkbaar om niet continu op zoek te zijn naar mogelijkheden om de communicatie te verbeteren en de efficiency te vergroten. Door data overdracht zoveel mogelijk te automatiseren streven wij ernaar dat onze medewerkers zich volledig kunnen focussen op het aansturen van uw ladingen en u nog beter te kunnen ontzorgen.

Middels onze online portal kunt u uw zendingen op uiterst eenvoudige wijze bij ons onderbrengen (online Order Entry).  U kun hier direct uw vrachtbrieven en unieke barcode labels afdrukken waarna u de zendingen definitief kunt doorsturen. Zodra u de zendingen heeft verstuurd, worden deze zichtbaar in ons TMS en gaan onze medewerkers direct aan de slag om ervoor te zorgen de ladingen conform opdracht worden afgeleverd. Snel, makkelijk en efficiënt!

Eenmaal onderweg kunnen wij u desgevraagd op meerdere manieren voorzien van automatische statusupdates zodat u altijd weet waar u lading zich bevindt. Heeft de aflevering en hebben wij het digitale vrachtbewijs voorhanden? Dan is deze vrijwel direct terug te vinden via de Track & Trace module in onze online portal waar u automatisch toegang tot heeft als uw gebruikt maakt van de Order Entry Module.

Uiteraard zijn er ook diverse andere opties om uw ladingen aan ons door te geven en/of informatie van ons retour te ontvangen. Wij bespreken graag de wensen en behoeften en bepalen dan gezamenlijk welke oplossing hierbij het beste aansluit. Of het nu is in de vorm van een bestaande standaard of in de vorm van een op maat geschreven EDI oplossing, er is altijd een oplossing beschikbaar!

Heeft u reeds een gebruikersnaam en wachtwoord? Klik hier om in te loggen:

Heeft u nog geen account, maar bent u hierin wel geïnteresseerd?
Neem dan contact op met ons Salesteam,zij helpen u hier graag verder mee: sales@transvenlo.com

Onze diensten

Samen hebben we uw
logistieke uitdagingen gedekt.

Wegtransport

Railtransport

Freight Management

Partners in Europa

UK & Douane