UK & Douane

Transvenlo

UK 

Transvenlo is sinds 2013 de exclusieve officiële Benelux partner van het gerenommeerde Engelse palletdistributienetwerk Palletforce. Dit betekend dat wij dagelijks vanuit de Benelux meerdere vertrekken hebben naar UK en vice versa, zowel groepagezendingen als grotere ladingen. De groepagezendingen worden geconsolideerd aangeleverd op het centrale depot van Palletforce in Burton upon Trent. Vanuit deze centraal gelegen Superhub worden de zendingen vervolgens door 120 aangesloten partners door geheel UK uitgeleverd waarbij elke partner verantwoordelijk is voor een specifieke regio.

Door ons partnerschap met Palletforce en de daaruit voortvloeiende samenwerking met diverse aangesloten partners binnen UK zijn wij in staat om ook voor al uw grotere ladingen de beste service tegen een zeer concurrerende tariefstelling aan te bieden. Ook ondersteuning op het gebied van warehousing of douaneformaliteiten behoort tot de mogelijkheden. Kortom, wij gaan graag samen met u in gesprek om te zien wat de meest ideale oplossing is voor uw zendingen van of naar het UK!

Facts & figures Palletforce

depots in UK

  • 80% 80%

m2 warehouse

  • 54% 54%

vrachtauto’s in UK

  • 98% 98%

Members

  • 55% 55%

Douane 

Bij het exporteren of importeren van goederen buiten de Europese Unie ontkomt u er niet aan, douaneformaliteiten.
De wereld van douane wordt vaak als complex ervaren. Zo heeft ieder land zijn eigen regelgeving en wijzigen formaliteiten continu.
Aangezien u als ondernemer niet dagelijks in de weer bent met douanezaken, besteedt u dit graag uit aan een specialist. Voor u een zorg minder.

Transvenlo heeft een jarenlange ervaring binnen de internationale transportwereld, waarbij wij ons gespecialiseerd hebben op transporten naar het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Noorwegen.
Sinds Brexit is ons team van specialisten dagelijks in de weer met het opmaken van douanedocumenten. Hierdoor begrijpen wij als geen ander het belang van parate kennis in een wereld die continu in verandering is.
Transvenlo assisteert graag met de transporten en de daar bijhorende douaneformaliteiten;

  • Uitvoerdocumenten
  • Invoerdocumenten
  • Transitdocumenten
  • Fiscale vertegenwoordiging
  • EUR1-certificaat
  • ATR-certificaat

Bent u benieuwd naar de douanediensten van Transvenlo? Ons team van specialisten staat u graag te woord. Neem vrijblijvend contact op via customs@transvenlo.com

Onze diensten

Samen hebben we uw
logistieke uitdagingen gedekt.

Wegtransport

Railtransport

Freight Management

Partners in Europa

Short en deep sea