Wegtransport

Transvenlo

Wegtransport 

Transvenlo streeft ernaar u geheel te ontzorgen op logistiek gebied en biedt transportoplossingen aan van en naar alle landen binnen Europa. Zowel compleet ladingen (FTL), deelladingen (LTL) als groepage.

Of u nu een enkele zending, een paar pallets per week tot aan diverse compleet ladingen per dag te verzenden heeft, wij gaan graag het gesprek met u aan om te zien wat uw wensen zijn. Door onze onafhankelijke positie en samenwerking met een breed scala aan specialisten kunnen wij samen met onze partners vrijwel altijd een passende oplossing bieden.

Groepage 

Alle ladingen van 1 tot en met 5 pallets, vallen bij Transvenlo onder de noemer groepage, welke via ons Europees Pallet Distributie Netwerk (EPDN) hun weg van A naar B vinden.

Deelladingen (LTL) + Compleet ladingen (FTL) 

Ladingen van 6 tot en met 33 pallets, worden door de LTL/FTL  afdeling van Transvenlo verzorgd. Onze expediënten kenmerken zich door logistieke marktkennis en flexibiliteit, veelal opgedaan door jarenlange logistieke ervaring. Zij weten welke transporteurs gespecialiseerd zijn in het vervoeren van en naar de diverse Europese regio’s en landen. Juist onze samenwerking met vaste partners in combinatie met de dagelijkse volumes die we laten vervoeren, is Transvenlo in staat om zeer concurrerende tarieven in combinatie met capaciteitsgaranties aan te bieden.

Onze diensten

Samen hebben we uw
logistieke uitdagingen gedekt.

Short en deep sea

Railtransport

Freight Management

Partners in Europa

UK & Douane