Stichting Taai!

Mentale en fysieke gezondheid zijn sterk aan elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Zoals jullie wellicht weten heeft Transvenlo B.V. mentale en fysieke gezondheid hoog in het vaandel staan.
Onze medewerkers krijgen daarom 4 extra verlofuren per maand om deze aan te wenden voor een sportieve activiteit. Per sportief uur verdienen de medewerkers geld voor een goed doel en dit jaar zullen wij de ‘’sportieve’’ cheque uitreiken aan Stichting Taai.

De missie van Stichting Taai is het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek naar betere behandeling en uiteindelijk genezing van Cystic Fibrosis. Cystic Fibrosis, ook wel taaislijmziekte genoemd is een ongeneeslijke ziekte die vooral de longen en spijsverteringsorganen aantast en waaraan in Nederland 1600 kinderen en jong volwassenen lijden. De gemiddelde levensverwachting ligt rond de 50 jaar.

De medische wetenschap is heel hard bezig met het vinden van HET medicijn en er worden serieuze stappen gezet, maar helaas is geld de grote speler en tikt de tijd verder… en juist tijd is een heel kostbaar iets voor CF-patiënten.

Ook hebben we dit jaar een eigen donatie pagina waar mensen een bedrag kunnen doneren, dat rechtstreek naar deze stichting gaat.
Wat zou het mooi zijn als we samen nog een groter bedrag weten op te halen voor deze Stichting.

Via onderstaande link kom je op de donatie pagina.

https://donatie.stichtingtaai.nl/campagnes/team-transvenlo-voor-taai/282 

Wij gaan er dit jaar weer voor!! Jij toch ook?