Groepage

Groepage

Groepage Europees Pallet Distributie

Alle ladingen van 1 europallet t/m 5 europallets, of het equivalent hiervan, vallen bij Transvenlo onder de noemer groepage, welke via ons Europees Pallet Distributie Netwerk (EPDN) hun weg van A naar B vinden.
Het EPDN van Transvenlo dekt geheel Europa af. De structuur van de netwerken per land zijn identiek, en laten zich kenmerken door een samenwerking van autonome, veelal familiebedrijven per land, welke middels hun geografische spreiding een dekkend netwerk bieden, en daardoor tot de meest gerenommeerde netwerken in het desbetreffende land behoren. Door deze structuur is er altijd sprake van een hoge betrokkenheid bij iedere individuele deelnemer welke bekend is met de lokale eisen en gewoonten.
De distributie per land laat zich het best omschrijven als “HUB and Spoke system”. De landennetwerken zorgen binnen Europa voor een alliantie van netwerken.

Hierdoor worden korte doorlooptijden gerealiseerd, tegen zeer marktconforme tarieven. Middels slimme IT-koppelingen ontstaat er een snelle accurate manier van communiceren waarbij de meest actuele status van de zendingen altijd binnen handbereik is.
Deze wijze van werken zorgt er tevens voor dat papieren documenten welke in het verleden de zending begeleidden, tot het verleden behoort. Op deze wijze draagt Transvenlo, met haar EPDN ook haar steentje bij aan het milieu.

Transvenlo is aandeelhouder van het Engelse gerenommeerde pallet distributie netwerk, Palletforce, de absolute nummer 1 in de U.K. Dit wordt de laatste jaren onderstreept door het winnen van aansprekende prijzen. Met trots dragen wij bij aan de slogan “work with the best”. Alleen al binnen de U.K. wikkelen we via de centrale HUB in Burton-upon-Trent, met een oppervlakte van 38.000 M2, gemiddeld 15.000 pallets per nacht af. Dit alles met een betrouwbaarheid van boven de 99%. www.palletforce.com 

Adres

Noorderpoort 9c
5916 PJ, Venlo

Tel

Tel.: (+31) (0)77 396 19 60

Bedrijfsgegevens

IBAN: NL03RABO0311160190
BTW nr. NL818874478B01
KvK: 12043685