Binnenvaart & rail

Binnenvaart & Rail

Europese overheden zoeken constant naar nieuwe inkomstenbronnen. Dit wordt mede onderstreept door de introductie en uitbreiding van tolwegen. Vaak zijn dit nieuwe middelen om er voor te zorgen dat de congestie afneemt. Dit laatste en de kostenverhogingen zorgen ervoor dat er alternatieve “wegen” gezocht en gevonden worden om goederen van A naar B te vervoeren. De opkomst van de modaliteiten “schip en trein” staat pas in haar kinderschoenen. De markt raakt steeds meer overtuigd van de milieu vriendelijke en economische wijze van transport over water en spoor. Onze ervaring leert dat de markt ook meegaand is in de doorlooptijden omdat de prijs vaak aanleiding is om processen aan te passen.

Transvenlo bevindt zich op dé meest strategische plek als we binnen Europa spreken over logistiek. Het hoofdkantoor ligt direct aan de railterminal. De railterminal is de directe toegang voor maritiem railvervoer van en naar de mainports Rotterdam, Antwerpen en Amsterdam. Meerdere treinen per dag en minimaal drie maal per week een binnenvaartschip verzorgen de verbindingen tussen de Venlose tri–modale terminal en diverse deep-sea terminals, railterminals en binnenvaartterminals.

De binnenvaart terminal bevindt zich op 5 minuten afstand van ons hoofdkantoor. Door het wegennetwerk welk hier perfect op aansluit en de mogelijkheid om containers op onze locatie tijdelijk op te slaan zijn alle ingrediënten aanwezig om pasklare logistieke oplossingen aan te bieden.

Adres

Noorderpoort 9c
5916 PJ, Venlo

Tel

Tel.: (+31) (0)77 396 19 60

Bedrijfsgegevens

IBAN: NL03RABO0311160190
BTW nr. NL818874478B01
KvK: 12043685