lijnred
Transvenlo geniet bekendheid op innovatief gebied. We horen dit met regelmaat van (nieuwe) klanten en hier zijn we bijzonder trots op. Aan de andere kant is het ondenkbaar in het huidige digitale tijdperk om hier niet actief mee bezig te zijn. Systemen zijn er om efficiënt te werken en repeterende werkzaamheden te automatiseren. Door hier proactief mee om te gaan ondersteunen we onze klanten, leveranciers en natuurlijk onszelf. Op deze manier kan Transvenlo vrijwel papierloos werken en zijn wij in staat om aantrekkelijke prijzen en services aan te bieden.

Ons geavanceerde Transport Management Systeem zorgt ervoor dat alle informatie over uw zendingen altijd en overal is terug te vinden via onze website. Ons TMS stelt ons in staat om snel en efficiënt te werken en u elk moment van de dag te kunnen informeren over de status van uw zendingen, direct het actuele palletsaldo te kunnen bepalen, u te voorzien van maatgemaakte rapportages aangaande uw zendingen en alle verdere informatie die voor u van belang kan zijn. Op deze manier kunnen we onze samenwerking en uw transportzaken nog efficiënter op elkaar afstemmen. Samen een stapje voor op uw concurrent!

Middels onze Online Order Entry module kunt u uw zendingen op uiterst eenvoudige wijze bij ons onderbrengen. U kun hier direct uw vrachtbrieven en unieke barcode labels afdrukken waarna u de zendingen definitief kunt doorsturen. Zodra u de zendingen heeft verstuurd, worden deze zichtbaar in ons TMS en gaan onze medewerkers direct aan de slag om ervoor te zorgen de transporten conform opdracht worden afgeleverd. Snel, makkelijk en efficiënt!

Via Track & Trace kunt u vervolgens uw zendingen gedurende het gehele traject volgen zodat u altijd en overal kunt nagaan wat de actuele status is van uw zendingen. Bovendien kunt u hier, zowel voor stukgoedzendingen, deelladingen (LTL) en compleet ladingen (FTL), ook direct de gewenste afleverbewijzen opvragen en inzien.

Heeft u reeds een gebruikersnaam en wachtwoord? Klik hier om in te loggen:

Heeft u nog geen account, maar bent u hierin wel geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons Salesteam, zij helpen u hier graag verder mee: sales@transvenlo.com